Djarfur

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Föreningsinfo ▼ Info från Styrelsen
Info från Styrelsen

Info från SIF

Skriv ut

Kära medlemmar, här kommer lite blandad kompott från SIF!

* Viktig medlemsinformation inför 2014 (om betalning av medlemsavgift)

* Viktiga datum 2013/2014 (om årsmöte mm)

 

 

 

Drogpolicy

Skriv ut

Djarfur har (som första islandshästförening i Sverige?) antagit en drogpolicy. Den finns under Föreningsinfo/Dokumentsamling. Snabblänk finns här!

 

Ny styrelse klar!

Skriv ut

Söndag 24 februari hölls Djarfurs årsmöte på Tölögården. Vi hade nöjet att välja en ny ordförande, Annelie Silvander, och en ny kassör, Giesela Magnusson.

Ledamöter är Agneta Lindmark (vald 2012), Karin Andersson, Petra Ljungqvist, Elin Wallenbring och Matilda Sandelin (fyllnadsval 1 år). Sekreterare i ytterligare ett år är Julia Svenker.

Suppleanter är Tina Hansen, Linnea Adler, Hans Ericson och Göran Stockelberg.

Varmt välkomna till alla er som är nya!

Inför nästa års valarbete behöver vi förstärkning i valberedningen! Om du vill göra en viktig insats för vår förening men inte vill engagera dig hela året så är detta ett ypperligt tillfälle. Kontakta valberedningens sammankallande Simon Leidecker, eller någon i styrelsen, om du vill hjälpa till.

Kontaktuppgifter till alla i styrelsen samt valberedningen finns (snart) på Styrelsens sida som du hittar under "Föreningsinfo".

Senast uppdaterad 2013-04-23 08:24
 

Information från SIF:s ordförandekonferens

Skriv ut

Här kommer material från SIF:s ordförandekonferens som hölls i helgen där bl a organisation av aveln presenterades och i viss mån diskuterades. Djarfurs skrivelse till SIF backades upp av dussintalet andra föreningar, men verkar tyvärr ha marginaliserats på själva konferensen.
Presentationerna "Hästliv" och "Nordisk Islandshestforening" är för stora att ladda upp. Om någon är intresserad av dem kontakta ordförande Karin Andersson.

För löpande information, se SIF:s hemsida!

==========

Till alla lokalföreningsordförande som deltog i Ordförandekonferensen och till er som inte kunde deltaga.

Här kommer minnesanteckningar från årets Ordförandekonferens samt bilagor på de presentationer och genomgångar som hölls under dessa dagar. Bifogar de stadgar vilka gick ut till er alla innan rdförandekonferensen. De synpunkter vilka diskuterades i helgen att korrigeras är ej med i denna version. Ny version kommer inom kort.

Ordförandekonferens
Medlemsregister
SIF & RF 2013
Stiftelser
Förslag på stadgar

Sannolikt kommer det säkert bli en del följdfrågor och kontakta gärna oss via mailen. Redan dessa dagar har det kommit mycket bra reflektioner och frågor från många utav er via mailen, vilket vi tackar för. Vi tar till oss dessa och återkommer med svar löpande under resans gång.
Vi kommer också ha en artikel i kommande tidning för att informera medlemmarna lite mer.
Styrelsen gm Malin Ericsson

Senast uppdaterad 2013-01-30 12:30
 

Vill du träna på Säve?

Skriv ut

Föreningens ordförande har en tag till grinden in till GHP (Göteborg Horse Park) på Säve. Om du vill åka dit och träna så kan du låna tagen mot en depositionsavgift på 300 kr (återfås när tagen lämnas tillbaka).

Senast uppdaterad 2012-09-08 09:59 Läs mer...
 


Sida 2 av 3