Djarfur

 • Öka teckenstorlek
 • Standard teckenstorlek
 • Minska teckenstorlek
Home Föreningsinfo ▼ Info från Styrelsen
Info från Styrelsen

Över och ut från styrelsen

Skriv ut

Över och ut från Djarfurs styrelse!

Så har Djarfurs styrelse haft sitt sista möte.Det enda som återstår nu är att lämna över Djarfurs bokföring till revisorerna för genomgång, Revisionsberättelsen och frågan om ansvarsfrihet för styrelsen kommer att tas upp som en punkt under övriga frågor på Vinirs årsmöte.

Vi vill med dessa korta ord tacka för oss! Nu lämnar vi över till Vinir (vilket delvis innebär att vi lämnar över till oss själva! :-) ).

Sista styrelseprotokollet kan du läsa här.

Från och med nu kommer denna sida inte att uppdateras mer. Nu fortsätter vi på www.vinir.se !

Hälsar Djarfurs Styrelse

Senast uppdaterad 2015-01-06 18:11
 

Namntävlingen avgjord!

Skriv ut

Så var namntävlingen avgjord för den nya föreningen!

Vinnande förslag blev Vinir med 58 röster, framför Fraendi som fick 32 röster.

Senast uppdaterad 2014-07-08 11:37 Läs mer...
 

Statusrapport inför samgåendet

Skriv ut

Så har Vaengur och Djarfurs styrelser haft sitt andra gemensamma möte!

Senast uppdaterad 2014-07-08 11:38 Läs mer...
 

Info från styrelsen

Skriv ut

Val av revisorsuppleant

På årsmötet missade vi att göra ett val p g a att det inte fanns med i dagordningen. Det handlar om posten som revisorsuppleant, där Åsa Adler bett att få bli avlöst. Valberedningen hade hittat en ny, Karin Hallberg, som även har accepterat uppdraget. Men eftersom vi då missade att göra ett formellt val på årsmötet så har styrelsen i efterhand beslutat att välja Karin som vår nya revisorsuppleant på 1 år. Om någon har synpunkter på detta så vänligen kontakta mig.

MVH //Karin Andersson Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen   , ordförande

Senast uppdaterad 2014-03-17 12:27
 

Kort rapport från höstmötet

Skriv ut

Rapport från höstmötet

Ca 50 medlemmar från Djarfur och Vaengur samlades i IK Uvens stuga i Bunketorp på kvällskvisten 24 november. Först fick vi oss till livs en intressant föreläsning av Margareta Bendroth, där många tankar om vår hästhållning väcktes. Mycket är vi islandshästmänniskor redan medvetna om, men ibland kan man fundera på vad det är vi gör med både våra hästar och oss själva! ;-)

Efter föreläsningen hade vi en bra diskussion om samgående mellan föreningarna. Respektive styrelse hade förberett sig med en SWOT-analys, och de möjligheter och de problem vi ser med ett samgående är i stort sett likartade. Mötet uppfattade iallafall att medlemmarna som var på mötet i huvudsak är positiva till förslaget, och därför kommer det att tas upp för diskussion och omröstning på våra respektive årsmöten i början av 2014. Därför är det viktigt att du som medlem kommer på mötet och engagerar dig i frågan, om den betyder något för just dig!

Vi har bildat en gemensam Facebookgrupp för Vaengur och Djarfur, den heter "Djarfur-Vaengurs gemenskapssida". Vi vill att alla medlemmar som är med på Facebook ansluter sig, så har du inte blivit tillagd av en vän så sök upp gruppen och ansök om medlemsskap!

Presentation av SWOT-analysen kan du finna här.

Information om årsmöte 2014 kommer att som vanligt skickas ut till alla medlemmar via brev.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta styrelsen!

 
 • «
 •  Första 
 •  Föregående 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  Nästa 
 •  Sista 
 • »


Sida 1 av 3