Djarfur

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Föreningsinfo ▼ Styrelsen Viktig information om Djarfur

Viktig information om Djarfur

Skriv ut

Hej alla Djarfurmedlemmar!

Den 12 oktober hölls ett extra årsmöte där det beslutades att Islandshästföreningen Djarfur kommer att upplösas per den 31 december. Protokollet från mötet kan du läsa här.

På samma möte startades den nya Islandshästföreningen Vinir, som är en ny förening som vi startar tillsamman med Vaengur (som också kommer att upplösas). Vi hoppas och tror att detta kommer att bli väldigt bra för alla våra gemensamma medlemmar. Det innebär att vi får en medelstor förening (ca 250 medlemmar) och att vi lägger alla våra gemensamma krafter på en förening i stället för två. Det blir mindre administration och förhoppningsvis fler som sluter upp på vara aktiviteter, hjälper till på tävlingar mm. Mer fart och fläkt, helt enkelt.

Vinirs hemsida hittar du här: vinir.se

Till årsskiftet är det mycket viktigt att du betalar din medlemsavgift till rätt förening. Vi kommer att göra vårt yttersta för att få hjälp av SIF med att se till att fakturorna på medlemsavgiften går ut med rätt inbetalningsuppgifter. Men håll gärna ett extra öga på vad det står på fakturan.

Om du av någon anledning väljer att ansluta dig till en annan förening än Vinir så kontakta SIF:s kansli för support. Men vi hoppas givetvis att alla skall tycka att Vinir är det första, bästa och enda alternativet! :-)

Innan vi säger tack och hej och tar farväl av Djarfur så ska vi ha en hejdundrande fest! Hoppas att vi ses den 8 november på Vesters Kök!

Med vänliga hälsningar från Djarfurs styrelse

Senast uppdaterad 2014-10-31 11:17