Djarfur

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Föreningsinfo ▼ Styrelsen Kallelse till extra årsmöte

Kallelse till extra årsmöte

Skriv ut

Inbjudan extra årsmöte för Djarfur

Då var det dags för årets viktigaste möte för lokalföreningarna Djarfur och Vaengur. Du som är huvudmedlem inbjuds till möte för att avgöra föreningarnas framtid, och att ta beslut om bildande av nya föreningen Vinir.

Dag: Söndag 12 oktober 2014

Tid: 17.00

Plats: Tölögården, Höglandavägen 45, 434 95 Kungsbacka

Möteshandlingar:

-Inbjudan.pdf

-Konstituerande_möte_Vinir_dagordning.pdf

-Verksamhetsplan_Vinir_2015.pdf

-StadgaVinir.pdf

-Förslag till styrelse Ny!

Mötet kommer att inledas med en gemensam del där vi går igenom processen. Sedan delar vi upp oss förening för förening och tar ett inledande beslut om samgående (eller ej) samt nedläggning av de gamla lokalföreningarna. Efter det fortsätter vi med ett gemensamt möte för bildande av ny lokalförening.

Förutom styrelsen så kommer den nya föreningen att jobba med sektioner för sport, aktiviteter, ungdom, material och Säve. Vi ser gärna att många engagerar sig i dessa!

Anmälan till mötet senast 9 oktober till Karin Andersson (för Djarfur), Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen och Carina Andersson (för Vaengur), Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen , eller via Facebookinbjudan på gemenskapssidan.

Vi bjuder på smörgåstårta! 

Varmt välkommen önskar vi i styrelserna!

Senast uppdaterad 2014-10-08 15:10