Djarfur

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Föreningsinfo ▼ Föreningen Nyhetsbrev till dig som är medlem i Djarfur eller Vaengur!

Nyhetsbrev till dig som är medlem i Djarfur eller Vaengur!

Skriv ut

INFORMATION FRÅN VAENGUR OCH DJARFURS STYRELSER INFÖR SAMGÅENDET

DJARFUR SV  a6a0338219-vaengurlogga

På senaste årsmötet för Djarfur respektive Vaengur, bestämdes att våra två föreningar ska slås ihop. Spännade förberedelser har nu påbörjats och vi vill därför hålla dig uppdaterad på vad som händer. Därför har vi satt ihop ett nyhetsbrev som skall landa hos dig som är medlem i Djarfur eller Vaengur inom de närmaste dagarna. Vi kommer löpande att skicka ut fler nyhetsbrev allteftersom arbetet framskrider.

För att nå bästa resultat i en sammanslagning kommer det bland annat att bildas en ny lokalförening.

Alla detaljer kring ny förening kommer att presenteras på ett extra årsmöte den 12/10-2014, där vi hoppas att du har möjlighet att vara med. Vi kommer även inom kort att publicera en ny hemsida, där du kan följa allt som händer kring sammanslagningen.

Vårt mål i styrelsen är bland annat att satsa på bred front när det gäller aktiviteter och tävlingar med både Säve och Klevsviks bana som hemmaplan.

Vi har exempelvis redan nu bildat nya sektioner som ska starta upp med gemensamma aktiviteter och tävlingar med ansvariga från båda klubbarna:

Sport: Monika Persson & Anna Agerup-Vaengur / Linnea Adler & Annelie Silvander-Djarfur

Ungdom: Josefin Warvne-Vaengur / Elin Wallenbring-Djarfur

Aktiviteter: Monika Rohland & Åsa Bengtsson-Vaengur / Karin Andersson & Elisabeth Wallenbring-Djarfur

Material: Carina Andersson-Vaengur / Petra Ljungqvist-Djarfur

TÄVLING!

Ytterligare förberedelser är att skapa ett nytt namn på vår nya lokalförening.

Vi utlyser därför en namntävling där vinstpriset är gratis medlemsavgift 2015. Missa därför inte tillfället att förutom priset, äran att vara grundare av vårt nya föreningsnamn! Maila ditt namnförslag (lätt att uttala och stava) och med motivering till Karin eller Carina, så är du med och tävlar

Vi vill ha ditt förslag senast 15 juni. Styrelserna kommer att gemensamt välja ut det vinnande förslaget den 17 juni.

Vi hoppas att detta nyhetsbrev har gett dig en liten inblick i vad som är på gång. Tveka inte att höra av dig till Karin Andersson eller Carina Andersson om du funderar över något.

Många varma hälsningar från styrelsen i Djarfur och Vaengur

Ordförande i Djarfur Karin Andersson, Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Ordförande i Vaengur Carina Andersson,   Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Länk till nyhetsbrevet som PDF

 

Senast uppdaterad 2014-05-27 09:38