Djarfur

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home Föreningsinfo ▼ Info från Styrelsen Kort rapport från höstmötet

Kort rapport från höstmötet

Skriv ut

Rapport från höstmötet

Ca 50 medlemmar från Djarfur och Vaengur samlades i IK Uvens stuga i Bunketorp på kvällskvisten 24 november. Först fick vi oss till livs en intressant föreläsning av Margareta Bendroth, där många tankar om vår hästhållning väcktes. Mycket är vi islandshästmänniskor redan medvetna om, men ibland kan man fundera på vad det är vi gör med både våra hästar och oss själva! ;-)

Efter föreläsningen hade vi en bra diskussion om samgående mellan föreningarna. Respektive styrelse hade förberett sig med en SWOT-analys, och de möjligheter och de problem vi ser med ett samgående är i stort sett likartade. Mötet uppfattade iallafall att medlemmarna som var på mötet i huvudsak är positiva till förslaget, och därför kommer det att tas upp för diskussion och omröstning på våra respektive årsmöten i början av 2014. Därför är det viktigt att du som medlem kommer på mötet och engagerar dig i frågan, om den betyder något för just dig!

Vi har bildat en gemensam Facebookgrupp för Vaengur och Djarfur, den heter "Djarfur-Vaengurs gemenskapssida". Vi vill att alla medlemmar som är med på Facebook ansluter sig, så har du inte blivit tillagd av en vän så sök upp gruppen och ansök om medlemsskap!

Presentation av SWOT-analysen kan du finna här.

Information om årsmöte 2014 kommer att som vanligt skickas ut till alla medlemmar via brev.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta styrelsen!