Djarfur

  • Öka teckenstorlek
  • Standard teckenstorlek
  • Minska teckenstorlek
Home

Information om Djarfurbladet

Skriv ut

Djarfurbladet läggs på is

Styrelsen har beslutat att lägga Djarfurbladet på is tills vidare. Orsaken är att vi i dagsläget inte har någon som kan göra tidningen på ett sätt som vi i styrelsen tycker är tillräckligt bra för att fortsätta med den.

Styrelsen vill ha en tidning som kommer ut fyra gånger om året på en fast utgivningsplan. Vi tror att det är en förutsättning för att kunna få ut relevant föreningsinformation i tid, att kunna locka annonsörer och att kunna garantera ett aktuellt innehåll.

Det är givetvis inget roligt beslut att ta. Men om någon träder fram och erbjuder sig göra tidningen på ovan nämnda villkor så väcker vi den till liv igen. Om DU som läser detta känner dig manad, kontakta någon av oss i styrelsen!

Föreningsinformation och läsning från Djarfurevenemang och artiklar från medlemmarna skall vi dock inte behöva vara utan. Föreningsinformation kommer att finnas på hemsidan, och vi notifierar alltid i Facebook-gruppen "Djarfur Islandshästförening" när ny info finns att läsa. Gå med där om du inte redan är med!
Vi har fått ett par redaktörer för bloggen, Simon och Hanna Leidecker, som kommer att hålla den uppdaterad med eget och inskickat material. Om du vill bidra, skicka text och bilder till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

Annonsera kommer du att kunna göra på hemsidan. Skicka din text till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen . Tjänsten är givetvis gratis för Djarfurs medlemmar!

Senast uppdaterad 2012-05-09 18:58